0U6A1918 Panorama_adj-1080

Jobbe hos oss

På Hov Gård har vi turvirksomhet året runt og er altid interessert i positive mennesker som brinner for at jobbe sammen med dyr og mennesker i fantastisk natur.  Vi tar og imot ansøkninger om internship/jobbtrening i samband med utdanning. Det er dessuten mulig at komme hit som volontør hvis du har begrenset med erfaring men ønsker lære, eller ser etter noe at gjøre under en kortere periode.

Søknad bør inneholde CV, kort presentasjon av deg og forklaring til hvorfor du vil jobbe hos oss.

Send din søknad til ella@hovhestegard.no.

 

Ledig stillning som Driftsleder

Arbeidsgiver: Hov Gård
Stillingstittel: Driftsleder
Frist: Snarest
Varighet: Fast

Hov Gård er mest kjent for tur-ridning med islandshester og hadde i 2017 over 4000 ridende gjester på kort og lengre rideturer i det vakre landskapet i Lofoten. Gården har ca 45 islandshester og fra 6-12 ansatte avhengig av sesong. Gården driver også Hov Camping med plass til ca 50 bobiler og 50 biler med telt. I tillegg utvikler gården nå et nytt serveringssted på den snart 70 år gamle høy-låven rett over stallen. Lokalet planlegges å ha plass til mer enn 100 gjester og er tenkt brukt til både matopplevelser, tilstelninger, låvedans, møter og konserter. Hov Gård eies av Frode Hov og er organisert som et enkeltmannsforetak med samme navn. Les mer om Hov Gård: www.hovgard.no

Hov Gård søker
Driftsleder

Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:
• Daglig ansvar for rutiner, drift og utvikling ved alle deler av driften (hest, camping og låve). Herunder ligger også ansvaret for resepsjon for rideturer, camping og serveringssted.
• Spesielt ansvar for utviklingen av Låven som serverings/opplevelsesarena.
• Markedsførings og salgsansvar.
• Regnskap, budsjett- og resultatansvar.
• Personalansvar.
• Eiers stedfortreder.

Hva vi forventer av deg:
Du har lederfaring fra en aktivitetsbedrift eller relevant reiselivsbedrift. Du har gjerne deltatt i utvikling av nye opplevelseskonsepter og matkonsepter/spisesteder. Du har erfaring fra salg og markedsføring av reiselivsprodukter, og er kjent med bruk av sosiale media. Du må ikke ha erfaring med islandshester eller drift av hestegård, men dette kan være en styrke for søknaden. Det vil også kunne være en styrke om du har kokke- eller baker erfaring, eller erfaring med utvikling av restaurantkonsepter. Du er en lærevillig, selvstendig, fleksibel og trygg leder som evner å motivere og inspirere dine medarbeidere. Du motiveres av resultater og har er ikke redd for å «ta i et tak» om det trengs også utenfor det du normalt har ansvaret for. Du har relevant utdannelse og/eller erfaring, samt god økonomisk forståelse. Du har gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.

Hva du kan forvente av oss:
Dette er en utfordrende stilling med ansvar, i et selskap som er i en spennende utvikling og med god vekst. Du vil få ansvar for videreutvikling av gården og kvalitetssikre de produktene vi allerede tilbyr eller er i ferd med å tilby. Du vil få jobbe i et spennende arbeidsmiljø hvor hver dag er ulik og med periodevis høyt tempo.

Tiltredelse snarest og lønn etter nærmere avtale.
Kontakt og søknad sendes:
Eier Frode Hov på epost frode@hovhestegard.no eller telefon 91769809.

thumb_IMG_0003_1024